دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گفتگوی پاپ و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره جنگ اوکراین

پاپ و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره جنگ اوکراین و امیدواری‌ها برای صلح، در واتیکان صحبت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا پس از دیدار و گفتگو با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان به خبرنگاران گفت، این سفر به منزله توافقی بزرگ برای اوست.

این ژنرال آمریکایی که در حال سفر به چندین کشور اروپایی است همچنین گفت، پاپ به شدت نگران تلفات در اوکراین به ویژه غیرنظامیان از زمان حمله روسیه به این کشور در فوریه ۲۰۲۲ است.

مارک میلی همچنین به شدت از روسیه بابت به راه انداختن "کارزار ترس" علیه غیرنظامیان در اوکراین از جمله هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی به عنوان بخشی از استراتژی جنگ انتقاد کرد.

رهبر کاتولیک‌های جهان نیز تجارت بین المللی سلاح را به صورت کلی محکوم کرد، اما سال گذشته میلادی گفت این از نظر اخلاقی مشروع است که کشور‌ها به تامین سلاح برای اوکراین بپردازند تا به این کشور در دفاع از خود در برابر تهاجم روسیه کمک کنند.

ژنرال میلی که اواخر سال جاری میلادی بازنشسته می‌شود در نوامبر سال گذشته میلادی با مطرح کردن پیروزی زودهنگام ارتش اوکراین و احتمال یک راه حل سیاسی برای پایان این جنگ خبرساز شده بود.

فرانسیس از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین خواسته تا با روسیه گفتگو کند، اما زلنسکی می‌خواهد که واتیکان از طرح صلح کی‌یف حمایت کند که شامل احیای حق حاکمیت اوکراین، خروج نیرو‌های روسی و توقف اقدامات خصمانه در کنار احیای مرز‌های کشور اوکراین است.

پاپ ۸۶ ساله همچنین نماینده خود را به مسکو، کی‌یف و واشنگتن فرستاده تا درباره کمک‌های بشردوستانه و بازگشت کودکان اوکراینی شرایط گفتگو را فراهم کند.

کی‌یف تخمین می‌زند قریب به ۱۹ هزار و ۵۰۰ کودک از فوریه ۲۰۲۲ به روسیه یا کریمه برده شده‌اند که این اقدام را به عنوان اخراج غیرقانونی، محکوم می‌کند. / رویترز

ارسال نظر